Diensten.

Voor het zelf aanbrengen van renovlies behang bieden wij verschillende pakketten. Bij elke pakket krijg je A kwaliteit renovliesbehang!

Renovlies aanbrengen

Je kunt renovlies behang zelf aanbrengen of ons het laten doen vanaf €9,99 per vierkante meter. Dit is inclusief hoogwaardig 150 gram renovlies behang.

Aanbrengen en sauzen

Voor een super afwerking moet je het pakket kiezen inclusief verven. Populaire kleuren om renovlies in te schilderen zijn 9016 en 90106. Dit is witte latex verf.

A+ Totaal pakket

Dit pakket heb je nodig wanneer de muren niet behangklaar zijn. We zullen dan de muur egaal maken, machinaal schuren, behangen en verven. Hoogste afwerking!

Voorwerk behang verwijderen

Het komt regelmatig voor dat muren nog niet gereed zijn om te behangen. In sommige gevallen moeten wij eerst het behang verwijderen. Voor ons geen enkel probleem! Wij kunnen zelfs glasvezel behang verwijderen.

Muren behangklaar maken

Niet alle muren die wij tegenkomen zijn egaal. Dit is ook de reden waarom altijd stukadoors paraat hebben staan. De ondergrond moet egaal zijn!

Gegarandeerd het beste eindresultaat

Doordat wij meer dan 20 jaar ervaring hebben in de bouw, durven wij met zekerheid te zeggen dat wij de hoogste afwerking hebben. 

Buiten de materialen die wij gebruiken zijn ook onze behangers echte vakmannen. Dit zijn onze partners.

Wil je alle nieuwbouwprojecten op de voet volgen? Volg dan het actuele nieuws via Advies Nederland. Zij geven maandelijkse updates over te verwachte projecten.

Heb je al een nieuwbouwwoning gekocht en wil je deze laten behangen met renovlies behang? Dan kun je bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen.

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven