Over ons.

Al een eeuwigheid zijn wij een begrip in nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

De Brancheorganisatie

Er was destijds behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden.

Onze Missie

Online lees je veel dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Zelf renovlies Behang Aanbrengen besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus echte behangers in. Vakmannen met 10+ jaren ervaring!

Enkele Teamleden

Geert van Zelf Renovlies Aanbrengen

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren
Luis van Zelf Renovlies Aanbrengen

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt van de projecten door heel het land. Je kunt onze werkzaamheden volgend op ons Youtube Kanaal.

Sander van Zelf Renovlies Aanbrengen

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Krijg je binnenkort een Nieuwbouwwoning ?

Team Zelf Renovlies Behang Aanbrengen kan je op veel manieren helpen. Bekijk onze diensten

Wij kunnen stucwerk glad schuren, glasvezelbehang glad aanbrengen en natuurlijk uitleg geven over wat kost een schilder per uur.

Wil je onze hulp en betaal je graag schappelijke prijzen? Contact ons dan voor een vrijblijvende offerte op maat!

Telefoon

Offerte

E-mail

Scroll naar boven